Техно Генекс официјален партнер на Villager и AL-KO!

Техно Генекс

Е компанија основана 2002 год во Скопје, како семејна компанија.

+ Повеќе..

Лесно достапни

Следејќи ги потребите на крајните корисници како и реакцијата на пазарот,набргу разви потполно нов сегмент во своето работење, а тоа е ГАРДЕН програмата.

+ Повеќе..

AL-КО и Villager

Првиот добро познат и еден од водечките во Европа, а вториот како брзо растечки и лидер во регионот на Западен Балкан.

+ Повеќе..

Техно Генекс

денес е модерна компанија која во своето работење обединува стотици дистрибутери на брендовите VILLAGER и AL-KO во сите поголеми градови во Македонија.

+ Повеќе..